• Головна
  • Війна
  • Комбатом “Вовків Да Вінчі” став Сергій Філімонов

Комбатом “Вовків Да Вінчі” став Сергій Філімонов

Філімонов — лідер молодіжного руху та однойменної роти “Гонор”

У вівторок, 6 лютого, Сергія Філімонова, відомого лідера молодіжного руху та командира роти “Гонор” батальйону “Вовки Да Вічні” підвищили. Відтепер Філімонов став комбатом батальйону “Вовків Да Вічні” (1-ша окрема штурмова рота ДУК ПС у Facebook). Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в Telegram.

Відсьогодні, я заступаю на посаду командира батальйону “Вовки Да Вінчі". Для мене це велика честь бути командиром в підрозділі мого друга, в підрозділі яке має його імʼя Дмитра Коцюбайла, позивний "Да Вінчі” — поділився Сергій Філімонов у відео. Також він закликав усіх охочих приєднуватись до цього батальйону.

У відео Сергій Філімонов розповів, що батальйон потребує не лише штурмовиків, а й IT-спеціалістів, бухгалтерів, медиків, артилеристів тощо. Ще він зазначив, що не підготовлених бійців ніхто відправляти на поле бою не буде. У потенційного військового буде тривалий етап підготовки, до якої будуть залучені інструктори з великим бойовим досвідом. "Батальйон й надалі сповідує цінності Дмитра Коцюбайла, найголовнішою з яких — людське життя” — наголосив Філімонов.

До слова, 26 січня 2024 року в Львові відкрили перший в Україні рекрутинговий центр батальйону “Вовки Да Вінчі”. Центр розташований в одному з приміщень на площі Ангелів. Там можна отримати консультацію щодо проходження служби в батальйоні, ознайомитися з вакансіями та відразу ж пройти співбесіду.