• Головна
  • Війна
  • Росіяни на окупованих територіях готуються навчати дітей збирати дрони

Росіяни на окупованих територіях готуються навчати дітей збирати дрони

Окупанти планують ввести на уроках праці модуль, присвячений технологіям безпілотників

Росіяни на тимчасово окупованих територіях готуються ввести на уроках праці модуль, присвячений технологіям дронів. У ньому школярі вивчатимуть збирання безпілотних літальних апаратів з військовою метою, повідомив Центр національного спротиву, у неділю, 4 січня.

На уроках праці у школах на окупованих територіях росіяни планують ознайомлювати дітей з технологіями БпЛА: “Даний модуль буде присвячений вивченню технологій, особливостей конструкції та збирання БпЛА у військових цілях. Також серед школярів вестимуть агітацію щодо подальшого навчання на технічних спеціальностях та роботи на військових заводах”, — ідеться в повідомленні ЦНС.

Також у Центрі нацспротиву зазначили, що Кремль розглядає управління БпЛА як одну з ключових навичок при підготовці до військової служби. Відтак окупанти прагнуть залучити якомога більшу кількість молоді до мілітарних структур та роботи на об’єктах воєнно-промислового комплексу. У такий спосіб ворог вкотре порушує міжнародне право та використовує цивільне населення у військових цілях.