• Головна
  • Війна
  • Внаслідок обстрілів Миколаївської області постраждали четверо осіб, серед них дитина

Внаслідок обстрілів Миколаївської області постраждали четверо осіб, серед них дитина

Фото: Gettyimages

15-річну дівчину у важкому стані доправили до лікарні

Внаслідок чергового обстрілу росіян у Миколаївській області постраждали четверо людей. Одна з постраждалих — 15-річна дівчина, її госпіталізували у важкому стані. Про наслідки обстрілу повідомив начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта у середу, 3 січня.

Як відомо, ввечері 3 січня окупанти обстріляли Снігурівку, що на Миколаївщині, ракетами С-300. Ракети поцілили на територію підприємства на околиці міста. Вибухова хвиля пошкодила кілька прилеглих будинків, через це кілька мешканців міста отримали поранення.

Серед постраждалих жінка, двоє чоловіків, які охороняли склад з гуманітарною допомогою, а також 15-річна дівчина. Неповнолітня дівчина отримала важкі поранення, її доправили до лікарні. Усім іншим постраждалим також надали необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, вранці 2 січня росіяни випустили по Україні 99 ракет різних типів. окупанти атакували цивільну та критичну інфраструктуру, промислові та військові об’єкти. Силам Протиповітряної оборони вдалося знищити 72 повітряні цілі.