• Головна
  • Війна
  • Скандал у Буковелі: дружина відпочивальника заявила, що конфлікт спровокував п'яний бойовий медик

Скандал у Буковелі: дружина відпочивальника заявила, що конфлікт спровокував п'яний бойовий медик

Жінка назвала дії військового медика провокацією і хайпом

Дружина скандального відпочивальника Буковелю Юлія Фатула вирішила виправдати свого чоловіка та розказати історію зі свого боку.

Відповідне відео жінка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Вона заявила, що конфлікт спровокував бойовий медик, який перебував у стані алкогольно сп'яніння.

«Вчора в спа підійшов військовий напідпитку і почав говорити, якою мовою нам розмовляти. Йому не сподобалося, що люди розмовляють не українською. Він почав говорити, що нам потрібно їхати в Росію», - сказала Юлія.

За словами жінки, її коханий просто відреагував на слова військового.

«Звичайно, мій чоловік відреагував. Спочатку це було м'якше. Потім військовий ще раз підійшов і став провокувати мого чоловіка. В результаті військовий у потрібний для нього момент дістав камеру і почав знімати», - розповіла вона.

Також Юлія зазначила, що вони не перша сім'я, хто має конфлікт із цим бойовим медиком.

«Ми не перші з ким у цього воєнного був конфлікт. Якщо ти військовий, тобі дозволено все? Ти можеш так себе вести і хайпувати на цьому?», — сказала жінка.

Вона також додала, що її родина не знала про те, що на курорті перебувають військові з "психічними відхиленнями" і проходять реабілітацію.

Нагадаємо, що відпочивальник Буковелю вже попросив вибачення перед військовим медиком за свою хамовиту поведінку. Крім цього, він обіцяв розмовляти українською мовою.