• Головна
  • Війна
  • "Його посмішки і доброти завжди вистачало на усіх": в бою за Україну загинув Герой Юрій Копчак

"Його посмішки і доброти завжди вистачало на усіх": в бою за Україну загинув Герой Юрій Копчак

У чоловіка залишились батьки та сестра

18 червня, захищаючи Україну, загинув житель Самбора, солдат Юрій Копчак. Захиснику було 27 років. Про це повідомили у Самбірській школі-ліцеї ім.Андрія Струся, де навчався Герой.

 "Людина щирої вдачі, великої душі. Сумна звістка сколихнула колектив Самбірської школи - ліцею імені Андрія Струся. Вічна пам’ять герою України , який віддав своє життя за мир та спокій на рідній землі!", - йдеться у повідомленні.

У соцмережах про загиблого Героя згадують, як про дуже світлу та чуйну людину. Справжнього патріота.

"Юра, Ти був справжній, щирий, правдивий, легкий на підйом, а Твоєї посмішки і доброти завжди вистачало на всіх! Молодий, Тобі тільки недавно минуло 27, а наскільки уже був переконаний і сформований патріот і націоналіст. Не віриться, Друже, що Тобі уже завжди буде тільки тих же 27...", - написав у Фейсбук про загиблого Степан Сюшко.

Відомо, що в українського захисника залишились батьки та сестра.

Траурний кортеж з тілом Героя до Самбора прибуде завтра у вівторок, 21 червня. Прийти попрощатися із військовослужбовцем можна буде на площі Пам’яті. Час зустрічі та чин похорону у міськраді повідомлять пізніше.

Світла пам'ять українському воїну...Вічна слава Героєві Юрію Копчаку!!!

Нагадаємо, 19 червня громада міста Золочів на Львівщині провела в останній шлях старшого лейтенанта Вадима Вараву. Він загинув разом з трьома побратимами 16 червня під артилерійським обстрілом ворога.