• Головна
  • Війна
  • "путін дозволив": окупанти зізнаються, що на мародерство в Україні є навіть відповідний указ

"путін дозволив": окупанти зізнаються, що на мародерство в Україні є навіть відповідний указ

російська влада дозволила своїм військовослужбовцям чинити крадіжки та мародерити в будинках українців. За це окупантів ніхто карати на рфії не буде. Про це йдеться у новому перехопленні СБУ.

"То есть это, короче, не уголовно наказуемо, что мы мародерим. Это разрешено. путин разрешил же. Указ давал, что мародерство разрешено…" – розповідає загарбник дружині.

Окупант заздрить старшині, який: "телевизоры намародерил, стиральные машинки, гриль… все гребёт!".

Тож склав свій "бізнес-план": хоче накрасти собі військову екіпіровку. Адже обмундирування на "спецоперацію" їм доводиться купувати самим.

"Я сижу в этих (намародерених - прим.) берцах, а они, знаешь, как чешки, еб*ть. Ну просто чешки. А возьми наши уставные: по два килограмма берец весит. У них, во-первых, нога потеет. А эти – продувает... С вентиляционной тканью, ну ох*еные…" – захоплюється загарбник.

Нагадаємо, Головне управління розвідки МО України опублікувало чергову перехоплену розмову окупантів. З неї стає відомо, що ворог намагається навести лад у підрозділах. Щоб поміж солдат не виникали розмови про "не піду воювати", їх будуть привселюдно карати.