• Головна
  • Війна
  • Здали на брухт комплектуючі до ППО: щоб не воювати, окупанти розбирають власну техніку

Здали на брухт комплектуючі до ППО: щоб не воювати, окупанти розбирають власну техніку

На Донбасі, щоб не потрапити на передові позиції, командири однієї з батарей 933 зенітно-ракетного полку окупаційних військ вирішили зробити свою техніку небоєздатною. Загарбники познімали з бойових машин “Тор-М2У” блоки управління та вирішили продати їх у пункті приймання дорогоцінних металів. Про це повідомляє українська розвідка.

"росіян, як завжди, підвела жадібність. У пункті приймання брухту вони назвали занадто високу ціну та вступили в конфлікт з приймальницею, яка тут же повідомила про “бізнесменів” у так зване “МДБ ДНР”. Тепер командування полку пояснює втрату електронних блоків ніби то бойовими діями, а окупанти - “бізнесмени” продовжили службу в піхотних підрозділах на передовій", - розповіли в ГУР.

Воєнна розвідка України оприлюднює список командного складу 933 зенітно-ракетного полку 150 мотострілецької дивізії 8 загальновійськової армії Південного військового округу, що діє на Донецькому напрямку.

Нагадаємо, як повідомляє СБУ, лише 1 із 10 окупантів готовий йти на пряме зіткнення з українськими воїнами. У загарбників паніка, бо багато серед них поранених та вбитих. Вони відмовляються від бойових завдань вже майже цілими батальйонами.