• Головна
  • Війна
  • "До останнього турбувався про свою маму": впав у бою Герой Юліан Юзефович із Самбірщини

"До останнього турбувався про свою маму": впав у бою Герой Юліан Юзефович із Самбірщини

Трагічна звістка прийшла у село Лукавиця, що на Самбірщині. Загинув їхній місцевий мешканець, український захисник, 23-річний Юліан Юзефович. Хлопець впав в бою на Донеччині. В окоп залетів ворожий снаряд.

"Щира світла людина Юліан... Він ще у січні минулого року підписав контракт та пішов боронити країну на схід. Вдома мешкав з мамою. Він нею, фактично, опікувався, жінка хворіє. Постійно передавав їй гроші, щоб мала на харчі та дрова. Вже навіть тепер, будучи на передовій, десь у березні дзвонив. Просив, аби мамі помогли виробити субсидії. Їх ще тоді були сильно обстріляли, Юліан втратив документи, тому хотів, аби якось вирішити це питання з мамою", - розповідає Lviv. Media про загиблого староста села Оксана Гинда.

Жінка каже, хлопець мав багато друзів. Всі чекали його повернення з війни. Він обіцяв, обов’язково відсвяткують перемогу. На жаль, Юліана зустрічатимуть у траурному кортежі...

Поки невідомо, коли саме тіло загиблого Героя привезуть у рідне село. Про це обіцяють повідомити пізніше. Але попрощаються із загиблим захисником зі всіма почестями та всією громадою. Похоронять на місцевому кладовищі….

Вічна слава Героєві Юліану Юзефовичу!!!