• Головна
  • Війна
  • Кадирівці розкрадають найкраще інфекційне відділення Луганської області

Кадирівці розкрадають найкраще інфекційне відділення Луганської області

Кадирівці у тимчасово захопленому місті Рубіжне привласнили сучасне обладнання

На Луганщині кадирівці у тимчасово захопленому місті Рубіжне привласнили найкраще інфекційне відділення області із сучасним обладнанням. Про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Фото: Сергій Гайдай

"Неосвічені вбивці, нібито випадково, знайшли "покинутий" корпус лікарні в Рубіжному та, о диво, вона виявилася нашпигована сучасним дорогим обладнанням та мала великі запаси іноземних ліків… На пропагандистському відео орки похизувалися, що відкриють там шпиталь. Насправді ж, вже демонтують обладнання, аби вивезти у рф", — написав очільник області.

Він нагадав, що, окрім державної підтримки, це інфекційне відділення у лікарні в Рубіжному протягом останніх років допомагали вдосконалювати багато міжнародних організацій.

"Ми працювали за багатьма напрямками від оснащеності до комфорту пацієнтів та лікарів. Без перебільшення, одне з кращих інфекційних відділень країни", — підкреслив Гайдай.

Нагадаємо, на Луганщині російські військові кинули всі зусилля для того, щоб прорвати хоч десь лінію оборони. Штурмують Рубіжне, Гірську громаду, околиці Сєвєродонецька.