• Головна
  • Війна
  • Львівські десантники знищили ще один підрозділ окупантів

Львівські десантники знищили ще один підрозділ окупантів

Захисники взяли в полон колишніх військових ЗСУ-зрадників

Львівська 80 окрема десантно-штурмова бригада знищила артилерійський дивізіон 126-ї окремої гвардійської бригади берегової оборони ЧФ ВМФ РФ в одному з районів ведення бойових дій.

Серед полонених українські захисники виявили декілька зрадників, які раніше служили в Збройних силах України. Їх передали до правоохоронних органів.

Фото: 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ

"У 2014 році, вони зрадили військовій Присязі, відмовившись виконати наказ про передислокацію військової частини із півострова та вступили на службу до збройних сил держави-агресора", - йдеться у повідомленні.

Зокрема через вісім років зрадники повернулися на територію України у складі окупаційних військ. Повідомляється, що суд визнав винним одного з колишніх військовослужбовців, які перейшли на сторону окупантів. Суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 14 років. Щодо інших двох зрадників – наразі тривають подальші досудові слідчі дії.

Нагадаємо, сьогодні, 28 квітня, був зруйнований залізничний міст в Якимівці Мелітопольського району. Для ворога цей об’єкт був вкрай важливим, через нього доправляли зброю та паливо з Криму.