• Головна
  • Війна
  • Під час другої тривоги на Львівщину знову летіли ракети

Під час другої тривоги на Львівщину знову летіли ракети

Ракети вдалося збити

Під час другої тривоги, яку увімкнули після ранкових обстрілів Львова, ракети знову прямували на Львівщину. Однак до області вони не долетіли. Їх збили ППО. Про це на брифінгу розповів голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Нагадаємо, сьогодні близько 8:30 по Львову вдарили чотири ракети. Це були крилаті ракети повітряного базування. За попередньою інформацією, їх випустили з Каспійського регіону.

“Три ракети вдарили по об‘єкті військовим складам, які не використовували. Один — по шиномонтажу. Внаслідок влучань сталися пожежі. На обидвох об‘єктах їх уже повністю загасили. Підрозділи ДСНС розбирають завали. Обидва об‘єкти зруйновані повністю. На жаль, є загиблі. Станом на цю годину відомо про 7 загиблих. 4 людей загинули на шиномонтажі. Це перші загиблі внаслідок влучання по Львову”, — сказав Максим Козицький.

Також наразі відомо про 11 постраждалих. Серед них — одна дитина. Троє постраждалих у важкому стані. У дитини незначні ушкодження. Дані щодо загиблих та постраждалих ще можуть змінюватися.