• Головна
  • Війна
  • "З перших днів війни на фронті": під Попасною обірвалось життя Героя Олександра Гошка

"З перших днів війни на фронті": під Попасною обірвалось життя Героя Олександра Гошка

У чоловіка залишилось 2 дітей

Сьогодні, 12 квітня, у Новояворівську та селі Старичі зустріли тіло 38-річного Героя Олександра Гошка. Чоловік загинув 5 квітня під Попасною на Луганщині. Сотні місцевих на колінах віддали останню шану захиснику.

"Сашко з перших днів війни на фронті. Ще у 2014 році воював. Він захисник Луганського аеропорту. Як тільки розпочалось повномасштабне вторгненням росії в Україну, у складі 24-окремої механізованої бригади імені короля Данила знову відправився на передову. Відстоював незалежність України разом з братом. Брат отримав поранення. Про Олександра прийшла сумна звістка, що він віддав своє життя", - розповіла Lviv.Media староста Старичів Марія Барандій.

Олександр Гошко родом із Старичів. Але одружившись, переїхав із сім’єю до Новояворівська. Разом з дружиною виховували двоє дітей. Проте мали бажання повернутись у рідне село. Зводили для своєї сім’ї великий будинок. На жаль, війна обірвала всі плани...

Сьогодні, 12 квітня, о 19 год в храмі Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ с. Старичі відбудеться парастас за загиблим. Прощання та чин похорону проведуть завтра о 12 год.

Нагадаємо, у бою з російськими окупантами, біля міста Попасна, що на Луганщині, загинув дрогобиччанин 36-річний Андрій Скрипник. Чоловік поліг в бою ще 29 березня. Трагічна звістка про його смерть прийшла рідним тільки учора.