• Головна
  • Війна
  • "Не вкладається в голові, що цієї людини більше нема": на війні загинув Андрій Скрипник з Дрогобича

"Не вкладається в голові, що цієї людини більше нема": на війні загинув Андрій Скрипник з Дрогобича

У чоловіка залишилась маленька донька

У бою з російськими окупантами, біля міста Попасна, що на Луганщині, загинув дрогобиччанин 36-річний Андрій Скрипник. Чоловік поліг в бою ще 29 березня. Трагічна звістка про його смерть прийшла рідним тільки учора.

"Просто не вкладається у голові, що цієї людини більше нема. Ми дружили з ним із 4 класу. Це був дуже добрий, відданий друг. Щира, життєрадісна людина. Він вмів підтримати, зрозуміти. Він був великим оптимістом", - розповідає Lviv.Media однокласник загиблого Роман Грицай.

Чоловік каже, Андрій записався добровольцем ще на початку 2017 року. Служив у Сухопутних військах ЗСУ. З того часу додому приїздив лише у відпустки, на короткий час.

"Нещодавно був удома, ми не встигли з ним поговорити, бо якраз почалася війна. І він знову пішов на передову. Якось випадково лише зустрілися поглядами, коли він їхав в транспорті, хто знав, що це наша остання зустріч... - додає Роман. - В нас було багато планів на майбутнє. Цього року мали святкувати 20-ліття закінчення школи...та зустрітись всім разом уже не вийде".

Андрій Скрипник був єдиним сином у батьків. Він закінчив Дрогобицьку гімназію ім.Лепкого, дальше Педагогічний університет. За спеціальністю був фізруком-реабілітологом. Батьки Андрія - хореографи, чоловік також закінчив танцювальну школу.

Загиблий Герой виховував з дружиною 8-річну доньку.

Поки нема інформації, коли привезуть тіло українського захисника у Дрогобич та, коли відбудеться прощання. Про це у міській раді повідомлять пізніше.

Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким Героя Андрія Скрипника...Світла пам'ять...

Нагадаємо, Львівська область втратила на війні ще одного Героя. Загинув капітан Дмитро Яремків із смт. Новий Яричів. Чоловікому було 23 років.