• Головна
  • Війна
  • Під час виконання бойового завдання у Чернігівській області загинув військовий з Рави-Руської

Під час виконання бойового завдання у Чернігівській області загинув військовий з Рави-Руської

Захисник загинув внаслідок мінно-вибухового поранення

Учора, 9 квітня, внаслідок мінно-вибухового поранення загинув військовий з Рави-Руської Роман Чорній. Він виконував бойове завдання з ведення спеціальної розвідки у складі групи спеціального призначення поблизу міста Семенівка Чернігівської області. Про це повідомила Рава-Руська міська територіальна громада.

Фото: Рава-Руська міська територіальна громада

"Роман народився 2 липня 1997 року в селі Рата. Неодружений, проживав разом батьками. У 18 років добровільно пішов служити по контракту у 8 окремий полк спеціального призначення. Був учасником антитерористичної операції на Сході України", — розповіли у громаді.

Там додали, що 11 квітня тіло захисника прибуде у Раву-Руську. Зустріч відбудеться біля каплички у центрі міста орієнтовно о 18:00 годині.

Прощання із захисником проходитиме у костелі св. Йосифа. Там же і відбудеться чин похорону у вівторок, 12 квітня, о 12:00 годині. Похований Роман буде на міському кладовищі Рави-Руської.

Нагадаємо, на півдні України у бою з російськими окупантами загинув головний сержант десантно-штурмової роти підрозділах 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ Володимир Балюк.