• Головна
  • Війна
  • "До останнього вірив, що все буде добре": на Луганщині в бою з окупантами загинув Ігор Рахманов (ОНОВЛЕНО)

"До останнього вірив, що все буде добре": на Луганщині в бою з окупантами загинув Ігор Рахманов (ОНОВЛЕНО)

У чоловіка залишився 14-річний син

Вчора, 5 квітня, захищаючи Україну, у місті Попасна на Луганщині загинув яворівчанин 37-річний Ігор Рахманов. Чоловік отримав важке поранення. Військові медики до останнього намагались врятувати його життя.

"Ігор завжди був величезним відчайдухом і українолюбом. Як тільки почалась війна в 2014 році, він був одним із першим, хто записався добровольцем і пішов захищати свою землю. Отримав поранення, буквально трошки лише побув вдома, підлікувався і знову у 2016 відправився на фронт. Воював до тепер", - розповідає Lviv.Media. колишня дружина загиблого Юлія.

Жінка каже, ще в понеділок розмовляла із чоловіком. Той, як завжди, заспокоював казав, що все буде добре.

"Він був оптимістом. Розмовляв зі мною, з сином. Казав, що правда за нами і все обов’язково буде добре. А вчора зателефонували побратими, сказали, що Ігор отримав важке поранення, за його життя боролись і він дуже хотів жити, щоб побачити нашу перемогу, але на жаль…., - додає Юля. – Це була надзвичайно добра людина, хто знає Ігоря, інакше про нього і не скаже. Він вмів підтримати, розрадити, віддати останнє від себе, аби допомогти".

У чоловіка залишився 14-річний син.

Щиро співчуваємо всім рідним та близьким загиблого Героя...

Додамо, тіло Ігоря Рахманова до Львова привезуть 7 квітня. Вже наступного дня, близько 12:00 години, бійця можна буде зустріти в Яворові. Для прощання тіло Героя повезуть у капличку, що на подвір’ї церкви Покрови Пресвятої Богородиці, що на вулиці Івана Хрестителя. Похоронять загиблого захисника в суботу. Чин похорону о 13:00.

Нагадаємо, у боротьбі з російськими окупантами загинув 51-річний Ярослав Венчак із села Берездівці Новороздільської громади. Герой поліг 3 квітня в бою біля міста Попасна на Луганщині.