• Головна
  • Війна
  • До росії вантажем "200" поїде ще один полковник, який мав штурмувати Одесу

До росії вантажем "200" поїде ще один полковник, який мав штурмувати Одесу

Заблукав у "навчаннях", тепер поїде додому

Українські захисники знищили під Маріуполем командира 810-ї гвардійської окремої бригади Морської піхоти росії Олексія Шарова. Його підопічні військовики мали йти в наступ на Одесу.

"Він носив звання полковника, заблукав на "навчаннях", але вже правильно повернеться додому", - йдеться у дописі офіцера Анатолія Штефана у Твіттері.

Факт знищення російського полковника підтвердили і в Одеській військовій адміністрації. Про це написав Сергій Братчук, речник Одеської обласної військової адміністрації.

"Морські піхотинці російської федерації, які за планами повинні були штурмувати Одесу, розбиті українськими військовими під Миколаєвом і Маріуполем", - повідомив Братчук.

Нагадаємо, Українські Збройні сили на території нашої держави від початку війни знищили вже шість русофашиських генералів, десятки полковників та інших офіцерів. І згідно з приблизними підрахунками Міністерства оборони України, російська армія втратила вже 15600 військових. У міноборони наголошують, що інформація неточна, оскільки в умовах бойових дій рахувати втрати в реальному часі неможливо.