• Головна
  • Війна
  • Зеленський підписав указ про єдине телемовлення на час воєнного стану

Зеленський підписав указ про єдине телемовлення на час воєнного стану

Таке рішення пов'язане з поширенням російської дезінформації

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про єдине мовлення на всіх каналах у період дії воєнного стану. Про це йдеться на сайті Офісу Президента.

Згідно з указом президента, в умовах воєнного стану забезпечується об’єднання усіх загальнонаціональних телеканалів на єдиній інформаційній платформі стратегічної комунікації – цілодобовому марафоні "Єдині новини #UАразом".

“Установити, що в умовах воєнного стану реалізація єдиної інформаційної політики є пріоритетним питанням національної безпеки, забезпечення якої реалізується шляхом об’єднання усіх загальнонаціональних телеканалів, програмне наповнення яких складається переважно з інформаційних та/або інформаційно-аналітичних передач на єдиній інформаційній платформі стратегічної комунікації – цілодобовому інформаційному марафоні “Єдині новини #UАразом”., – йдеться в роз’ясненні Ради національної безпеки і оборони.

Рішення пояснюють поширенням Росією дезінформації про повномасштабну агресію проти України.

Додамо, РНБО ухвалила рішення про загальнонаціональний марафон 18 березня. А вже сьогодні це рішення підписав Володимир Зеленський.