На фронті загинуло двоє військових з Львівщини

Обидва захищали Україну

У боротьбі з російським агресором загинув мобілізований на захист України гірник очисного забою шахти "Великомостівська", старший солдат Ярослав Малімон. Про це повідомляє адміністрація ДП "Львіввугілля".

"Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати! Схиляємо голови у молитві за упокій його душі. Вічна пам‘ять Герою — захиснику України!", — йдеться у повідомленні ДП "Львіввугілля".

Фото: Львіввугілля

Додамо, Ярослав Малімон народився 27 липня 1978 року. З 2 лютого 2010 року працював на шахті "Великомостівська". Мешкав у Соснівці Червоноградського району Львівської області. До лав ЗСУ був призваний 24 лютого 2022 року. У Ярослава залишилися дружина і двоє дітей.

Також російські військові вбили жителя Нового Роздолу Володимира Братціва. Про це повідомили на Facebook-сторінці Новороздільської міської ради.

"Захищаючи Батьківщину від російського агресора, загинув новороздільчанин Володимир Братців. У цей важкий час щиро співчуваємо сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам’ять Герою, що поклав своє життя за мирне майбутнє України!" — йдеться у дописі.

Воїн закінчив Новороздільський професійний ліцей. Юнак здобув професію слюсаря з ремонту автомобілів, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, водія автотранспортних засобів категорії "С".

Фото: Новороздільська міська рада

Нагадаємо, вчора Львівщина втратила ще двох захисників. Загинув Ігор Подолець зі Самбора та під час боїв з ворогом у Миколаївській області загинув львівський військовий та журналіст Віктор Дудар.