• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті затримали чоловіка, який влучив з пістолета у сідниці 14-річного хлопця

На Закарпатті затримали чоловіка, який влучив з пістолета у сідниці 14-річного хлопця

Перед тим зловмисник підпалив у дворі сусідів дерев’яний стіл

До поліції Виноградова зателефонував житель села Чорний потік та повідомив про те, що в населеному пункті невідомий стріляв у групу підлітків. Злочинець травмував його 14-річного внука, повідомили 26 жовтня у поліції. Поліцейські з’ясували, що до інциденту причетний 39-річний житель села Чорний Потік.

“Зловмисник спочатку незаконно проник на територію сусіднього дворогосподарства. Взявши з собою каністру з легкозаймистою речовиною, там він здійснив підпал дерев’яного столу зі стільцями, розташованих на терасі, після чого повернувся до власного дому”, — йдеться у повідомленні.

На Закарпатті затримали злочинця, який влучив з пістолета у сідниці 14-річного хлопця
На Закарпатті затримали злочинця, який влучив з пістолета у сідниці 14-річного хлопця

У поліції розповідають, що цією вулицею поверталися додому із навчання група підлітків. Вони помітили, що на території палає пожежа і спинилися. “Тоді зловмисник взяв пневматичний пістолет та скоїв два постріли з нього. Одна куля потрапила в сумку 13-річного школяра, інша — у сідниці 14-річного”, — йдеться у повідомленні.

Поліцейські провели огляд місця події та вилучили звідти пневматичний пістолет та пластикову каністру. Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше Галицький райсуд постановив оштрафувати чоловіка, який стріляв з пневматичного пістолета в центрі Львова.