• Головна
  • Україна
  • Росіяни вдарили авіабомбами по багатоповерхівці у Харкові: є загиблі

Росіяни вдарили авіабомбами по багатоповерхівці у Харкові: є загиблі

Окупанти випустили близько чотирьох керованих авіаційних бомб

У вівторок, 8 жовтня, російські військові влучили керованими авіаційними бомбами по житловій багатоповерхівці в Харкові. Влучання зафіксували у Київському районі міста. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

Як уточнив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, окупанти завдали удару по відкритих територіях, випустивши близько чотирьох керованих авіаційних бомб (КАБ). Внаслідок обстрілу щонайменше троє людей отримали поранення та двоє загиблих.

“Загиблі - цивільні чоловік та жінка, дані встановлюються. Люди в цей час перебували навулиці. Щонайменше троє отримали поранення”, написав Синєгубов.

Станом на 17:35 відомо про двох загиблих. Наразі рятувальні служби працюють на місці влучання. Інформація про кількість постраждалих уточнюється. Як згодом уточнив Ігор Терехов, аостраждали 15 багатоквартирних житлових будинків у Салтівському районі. На місці працюють усі відповідні служби та волонтери.

“Вже сьогодні ввечері почнемо закривати вікна ОСБ. А завтра зранку на місці розпочне працювати ЦНАП, де люди зможуть отримати допомогу в оформленні документів на Є-Відновлення”, — написав. Терехов.

Нагадаємо, у вівторок, 24 вересня, російські військові влучили керованими авіаційними бомбами по двох житлових багатоповерхівках в Харкові. Влучання зафіксували у Київському та Салтівському районах міста.