• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті причетний до кримінальних справ чоловік намагався втекти за кордон у формі військового

На Закарпатті причетний до кримінальних справ чоловік намагався втекти за кордон у формі військового

Його обвинувачують у крадіжці та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

За пів кілометра від держкордону затримали чоловіка, який намагався втекти до Словаччини. Помітили його військовослужбовці відділення “Оноківці” Чопського загону. Про це 10 вересня повідомили у Держприкордонслужбі України.

“Правопорушника зупинили у лісі після подолання ним загороджувального паркану. Він був вдягнений у військову форму. Чоловік розповів, що позичив однострій у знайомого, аби видати себе за військовослужбовця та уникнути додаткових перевірок під час прямування до державної межі”, — йдеться у повідомленні.

Утікач також зізнався, мав намір втекти за кордон, щоб уникнути відповідальності за вчинені ним в Ужгороді декілька кримінальних правопорушень. Правоохоронці встановили, що затриманий — це 28-річний житель Донеччини. Його Ужгородська прокуратура обвинувачує у крадіжці та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень іншому чоловікові. Затриманого передали співробітникам Нацполіції.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті словак в камуфляжі намагався незаконно потрапити за кордон. Прикордонники затримали 29-річного громадянина Словаччини за 300 метрів від державного кордону України. Чоловік був одягнений в камуфляж. При перевірці виявилося, що його вже затримували на переправленні ухилянтів за кордон.