• Головна
  • Україна
  • Чоловік одружився з незрячою тещею заради виїзду за кордон

Чоловік одружився з незрячою тещею заради виїзду за кордон

На кордоні з Польщею викрили чоловіка, що одружився з тещею для нелегального виїзду

На кордоні з Польщею виявили три випадки фіктивних шлюбів. Про це 9 вересня повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

“В одному з випадків 28-річний житель Рівненщини одружився зі своєю 40-річною тещею, особою з інвалідністю І групи. За версією “молодят”, вони їхали до Варшави лікувати зір “дружині”. Акторську майстерність пара проявляла до останнього та запевняли, що шлюб укладений у липні – по великій любові”, — йдеться у повідомленні. Згодом чоловік таки зізнався, що та, кого він видавав за дружину – його теща. І шлюб був укладений задля виїзду за межі України.

На кордоні з Польщею виявили фіктивне подружжя
На кордоні з Польщею виявили фіктивне подружжя

Як з'ясували прикордонники, 7 вересня справжня дружина чоловіка виїхала за кордон залізницею. А чоловік з тещею у цей же день спробував виїхати через автомобільний пункт пропуску на Волині. “Коли плани “подружжя” викрили там, 8 вересня воно рушило у пункт пропуску “Рава-Руська”, — йдеться у повідомленні.

Інші два випадки зафіксували в пункті пропуску “Краківець”. Обидва фіктивних подружжя їхали нібито на лікування своїх дружин. 41-річний уродженець Івано-Франківщини наприкінці серпня одружився з 46-річною жінкою, яка має інвалідність II групи. Ще в одному випадку 18-річний волинянин одружився з 19-річною дівчиною з інвалідністю II групи з дитинства. “Шлюб “пара” уклала 30 серпня”, — уточнили у Держприкордонслужбі. Про усі ці випадки прикордонники повідомили до поліції.

Нагадаємо, нещодавно на кордоні з Польщею прикордонники затримали чергову пару, яка намагалася виїхати з України, видаючи себе за подружжя. Чоловік хотів скористатися інвалідністю жінки, щоб перетнути кордон. Чоловік з жінкою вдавали закоханих і намагалася переконати прикордонників у справжності своїх стосунків.