Росіяни завдали комбінований ракетний удар по Києву

Екстрені служби працюють в трьох районах міста

Зранку в понеділок, 2 вересня, російські військові здійснили ракетну атаку на Київ. По столиці ворог запустив декілька крилатих ракет зі стратегічних бомбардувальників і декілька балістичних ракет. Їхня кількість уточнюється. Екстрені служби працюють в трьох районах Києва, повідомив мер Віталій Кличко.

Наслідки атаки

Внаслідок ракетного удару в столиці сталося падіння уламків в Голосіївському, Святошинському, Дніпровському та Шевченківському районах. Наразі екстрені служби працюють у Святошинському, Голосіївському та Шевченківському районах Києва. Станом на 06:25 до медиків за допомогою звернулися двоє дорослих — одного з них госпіталізували.

Ліквідація наслідків атаки
Фото: ДСНС

Так, за попередньою інформацією, у Святошинському районі на одному з місць падіння уламків горіли чотири автомобілі, наразі пожежу ліквідували. Крім того, у Святошинському районі сталася пожежа у двоповерховій нежитловій будівлі. Пошкоджено МАФи поблизу станції метро “Святошин”, а також вікна будівлі станції метрополітену. Станція працює. У Голосіївському районі пошкоджений корпус котельні. Пожежу ліквідували. У Шевченківському районі сталося загоряння на території одного з підприємств” — йдеться в повідомленні мера Києва.

Наразі ліквідація наслідків атаки триває.