Масований обстріл Харкова: є поранені, серед них діти

Пошкоджені торговельний та спортивний центр. Серед поранених є шестирічна дитина

Росіяни завдали близько 10 ударів по Харкову. Про це 1 вересня повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Він зазначив, що пошкоджена цивільна інфраструктура.

Серед пошкодженої інфраструктури — торговельний центр, обʼєкт спортивної інфраструктури та житлові будинки.

Станом на 13:40 відомо про шістьох поранених. Серед них шестирічна дитина із гострою реакцією на стрес.

Оновлення. Станом на 14:00 кількість постраждалих збільшилася до 13 людей.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що станом на 14:09 вже відомо про 15 поранених. Девʼятеро поранених у Салтівському районі Харкова та шестеро у Немишлянському.

Станом на 16:47 голова Харківської ОВА повідомив, що кількість постраждалих після ударів по місту зросла до щонайменше 40 людей. Серед поранених п’ятеро дітей, двоє медиків і двоє рятувальників. Екстрені служби працюють, попри загрози повторних ударів. Розбори завалів тривають. Серед пошкоджень — відділення "Нової пошти", магазини, спортивний комплекс, торговельний центр, автомобілі. Росіяни вдарили по трьох локаціях: Харківському палаці спорту, торговельному центрі у Салтівському районі й неподалік Гідропарку у Київському районі. За словами міського голови Харкова Ігоря Терехова, під час проведення рятувальних робіт в торговельному центрі росіяни вдруге вдарили по тому ж місці.

Новина доповнюється

Нагадаємо, 15 серпня, російські окупанти атакували Харківщину авіабомбами. Внаслідок авіаційного удару загинули двоє людей, ще семеро отримали поранення. Також 30 серпня росіяни авіабомбами в Харкові вбили дитину і влучили у багатоповерхівку