• Головна
  • Україна
  • Мешканець Дніпропетровщини замовив вбивство коханця дружини за 15 тис. доларів

Мешканець Дніпропетровщини замовив вбивство коханця дружини за 15 тис. доларів

Правоохоронцям про злочинний задум свого замовника повідомив “кілер”

Правоохоронці Дніпропетровщини затримали місцевого мешканця за те, що він намагався організувати вбивство коханця своєї дружини. Працівникам поліції про план зловмисника розповів “кілер”, якого той найняв. Наразі організатор вбивства перебуває під вартою, повідомила пресслужба Офісу Генерального прокурора у вівторок, 20 серпня.

Правоохоронці інсценували вбивство потерпілого для затримання замовника

За даними правоохоронців, намір позбутися коханця дружини у жителя Дніпропетровщини виник у червні 2024 року. Тоді він звернувся до іншого мешканця області з пропозицією заплатити йому за вбивство 15 тис. доларів. “Замовник надав виконавцю фотографію “жертви” та вказав, що спосіб вчинення вбивства його не цікавить, йому важливий лише результат”, — розповіли правоохоронці. Винагороду чоловік пообіцяв передати після виконання замовлення.

Гроші, які правоохоронці вилучили у замовника вбивства

Під час розмови зі зловмисником, “кілер” погодився на угоду, проте після цього одразу звернувся до працівників поліції. Вже вони провели спеціальну операцію, під час якої інсценували вбивство потерпілого. “Кілер” відправив замовникові сфабриковані фото, як доказ того, що виконав завдання. Організатора замовного вбивства затримали під час передачі винагороди.

Зловмисникові повідомили про підозру замаху на вбивство, вчиненого на замовлення. Суд призначив йому запобіжний захід — тримання під вартою без права внесення застави. Наразі триває досудове розслідування.