• Головна
  • Україна
  • Неповнолітня дівчина без водійських прав вчинила ДТП з трьома загиблими на Прикарпатті

Неповнолітня дівчина без водійських прав вчинила ДТП з трьома загиблими на Прикарпатті

Аварія трапилась на трасі Мукачево — Львів

На Івано-Франківщині 17-річна водійка Opel Insignia, яка не мала водійського посвідчення, вчинила смертельну ДТП з Škoda Octavia. Внаслідок аварії загинула сама неповнолітня водійка, 20 річний пасажир Opel і 35-річний водій Škoda. 31-річна пасажирка Škoda отримала травми та була госпіталізована. Про це 20 серпня повідомила пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Виїхала на зустрічну смугу

ДТП трапилась 19 серпня, близько 12:00, на дорозі “Мукачево — Львів”, між населеними пунктами Крилос та Тязів, Івано-Франківської області. За попередньою інформацією, 17-річна жителька Галича, керуючи Opel Insignia, пішла на обгін та виїхала на смугу зустрічного руху. Там вона зіткнулася із Škoda Octavia, яким керував 35-річний мешканець Чернівців. Як виявилось у неповнолітньої водійки не було водійського посвідчення.

Фото: Національна поліція

Внаслідок ДТП обидва водії загинули на місці інциденту. 20-річний пасажир Opel Insignia, мешканець  Галича, помер у машині швидкої медичної допомоги. А 31-річну пасажирку Škoda Octavia, мешканку Вінниці госпіталізували” — йдеться в повідомленні поліції. За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб.