• Головна
  • Україна
  • 12-річна дівчинка загинула внаслідок перевертання автобуса на Хмельниччині

12-річна дівчинка загинула внаслідок перевертання автобуса на Хмельниччині

Також у ДТП загинув один дорослий. Загалом у автобусі було 23 людини

На Хмельниччині у вівторок, 13 серпня, перевернувся автобус з дітьми. Внаслідок ДТП загинула 12-річна дівчинка та ще один дорослий. Кількість постраждалих в аварії наразі не відома, повідомили у Нацполіції.

В автобусі було 19 дітей

Як зазначили правоохоронці, ДТП трапилась вранці, 13 серпня, на трасі Житомир — Чернівці, поблизу села Вишнопіль Старокостянтинівської громади. Водій автобуса ЛАЗ перевозив групу дітей у супроводі двох дорослих з селища Любар Житомирської області до села Микуличин Івано-Франківської області. “За попередніми даними, водій не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу,” — зазначили у поліції. Внаслідок перекидання автобуса загинула 12-річна дівчинка та один дорослий.

Загалом в автобусі було 19 дітей, двоє водіїв та ще двоє людей, які супроводжували групу. Кількість потерпілих наразі не відома, усіх з травмами госпіталізували.

Фото: Хмельницька обласна прокуратура

Нагадаємо, напередодні на дорозі Київ — Чоп, неподалік Львова, вантажівка зіткнулась з мікроавтобусом. Внаслідок аварії загинули двоє людей.