• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті 61-річний чоловік поранив прикордонника ножем

На Закарпатті 61-річний чоловік поранив прикордонника ножем

Чоловік на блокпості почав суперечку з прикордонниками і опирався при затриманні

На Закарпатті 61-річний чоловік вдарив ножем прикордонника, під час затримання. Зловмисник опирався правоохоронцям, а коли ті розпилили сльозогінний газ, дістав ножа і вдарив одного із прикордонників, повідомила пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ, 18 липня.

Не зупинився на вимогу прикордонників

Як розповіли прикордонники, 61-річний житель села Буштино, Закарпатської області, не зупинився на блокпості на вимогу і намагався втекти від правоохоронців. “Коли його авто заблокували, він зачинився в салоні й почав крізь прочинене вікно сперечатися з прикордонниками, називаючи їхні дії незаконними. Водночас водій заблокував дорогу. Він сперечався з водіями та пасажирами інших транспортних засобів, викликав поліцію, а коли прибула слідчо-оперативна група, відмовився з нею спілкуватися” — йдеться в повідомленні ДПСУ.

Фото: ДПСУ

61-річного чоловіка намагалися затримати, розпилили сльозогінний газ у салон його авто, тоді він дістав ножа і почав ним розмахувати і врешті поранив одного з прикордонників.

Після тригодинного конфлікту на блокпості, правоохоронцям все ж вдалось затримати чоловіка. На нього оформили адмінпротокол за порушення прикордонного режиму та злісну непокору прикордонникам.