• Головна
  • Україна
  • 25-річний транс-чоловік викрав немовля із пологового на Полтавщині

25-річний транс-чоловік викрав немовля із пологового на Полтавщині

Поліцейські Полтавщини затримали викрадача новонародженої дитини з перинатального центру

Поліцейські затримали викрадача новонародженої дитини з перинатального центру на Полтавщині. Дитину, якій було всього 4 дні, 14 липня викрали з післяпологової кімнати. На відео з камер спостереження було видно, що з великим пакунком із закладу виходила жінка. Але оперативники встановили, що викрадачем був чоловік-транссексуал. Про це ввечері 16 липня повідомили у Національній поліції.

“Свій вчинок затриманий пояснює тим, що дуже хотів дитину, яку ніколи б не зміг народити, тому вдався до злочину. З дитиною все добре, правоохоронці повернули малюка матері до перинатального центру”, - зазначив начальник ГУНП в Полтавській області Євген Рогачов.

25-річний транс-чоловік викрав немовля із пологового на Полтавщині

За цим фактом здійснюється досудове розслідування кримінальних проваджень, відкритих за викрадення малолітньої та службову недбалість, що спричинили тяжкі наслідки. Слідчі поліції готують клопотання щодо повідомлення чоловіку про підозру та обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою. За скоєне 25-річному викрадачу тепер загрожує до 10 років за ґратами.