• Головна
  • Україна
  • Росіяни обстріляли залізницю на Харківщині: загинули поліцейський і рятувальник

Росіяни обстріляли залізницю на Харківщині: загинули поліцейський і рятувальник

Трьох залізничників з контузією та осколковими пораненнями госпіталізували

13 липня росіяни завдали удару по залізничних об'єктах та потягах на Харківщині. Про це повідомила Укрзалізниця.

За попередньою інформацією, поранено пʼятьох залізничників: машиніста, начальницю станції, чергового по станції, старшого шляхового майстра та складача поїздів.

Трьох залізничників з осколковими пораненнями та контузією госпіталізували, ще двом надали медичну допомогу на місці. Вражено вагони. Вони загорілися.

“Ворог щодня продовжує бити по залізничній інфраструктурі. Найбільше ударів зазнають наші обʼєкти поблизу лінії фронту на Харківщині, Донеччині, у Запорізькій області та на півдні України”, — йдеться у повідомленні Укрзалізниці.

В Харківський обласній прокуратурі уточнили, що 13 липня близько 15:40 збройні сили Росії завдали ракетний удар по залізничному вокзалу у селищі Буди Харківського району. Після прибуття служб війська Росії за тактикою повторного удару вдарили ракетою по тій самій локації.

Загинули начальник Харківського районного управління ГУ ДСНС у Харківській області та поліцейський сектору реагування патрульної поліції. Отримали травми різного ступеня тяжкості 23 людини, серед них 14-річна дівчинка.

Пошкоджено обʼєкти залізничної інфраструктури, житлові будинки, автомобілі. За попередніми даними, росіяни вдарили по селищу двома ракетами Іскандер-М.