У Румунії перевернувся автобус з українцями

Деякі з пасажирів автобуса травмувалися

Зранку 22 червня, близько 5:00, у Румунії перевернувся туристичний автобус, у якому було пів сотні українців. Дев’ятеро з них травмовані. Автобус прямував до Болгарії. Про це написало Суспільне, посилаючись на інформацію МЗС.

У відомстві розповіли, що з-поміж 50 громадян України, які перебували в автобусі, 9 людей отримали незначні травми. Їм надали консульську допомогу. Згодом усі продовжили подорож на іншому автобусі.

Румунські медіа з посиланням на поліцію пишуть, що загалом в автобусі було 59 людей, деякі з них — болгари. Аварія трапилася за містом Пуфешть. За попередніми висновками слідчих, водій автобуса заснув за кермом. Тест на алкоголь показав, що він був тверезим.

Нагадаємо, раніше, в Румунії автобус із 42 українськими дітьми зіткнувся з вантажівкою. 17 червня на трасі, яка веде до румунського міста Констанца трапилась ДТП за участі вантажівки та рейсового автобуса, в якому перебувало 57 українців. Серед пасажирів 42 дитини. Кількох людей довелось госпіталізувати, Аварія трапилась на залізничному переїзді між селами Таріверде та Бая.