• Головна
  • Україна
  • На Буковині в річці втонули двоє школярів: прокуратура розслідує недбалість вчителя

На Буковині в річці втонули двоє школярів: прокуратура розслідує недбалість вчителя

Вчитель повів учнів на відпочинок до Дністра. Під час купання два 15-річних хлопці втопилися у річці, тіло одного з них досі шукають

У середу, 12 червня, під час відпочинку на Дністрі у Чернівецькій області потонули двоє 15-річних хлопців. Прокуратура розпочала розслідування неналежного виконання педагогом професійних обов'язків, що призвело до загибелі неповнолітніх, повідомили в Офісі Генпрокурора.

За даними слідства, вчитель однієї з шкіл в Дністровському районі, що в Чернівецькій області, повів учнів 9 класу, які відвідують його гурток, на відпочинок до Дністра. Під час купання двох 15-річних підлітків віднесло течією. “Розпочато розслідування щодо неналежного виконання педагогом професійних обов’язків щодо охорони життя та здоров'я дітей, що призвело до загибелі двох неповнолітніх хлопців,” — зазначили в Офісі Генпрокурора.

Тіло одного з підлітків досі не знайшли

Тіло однієї дитини вдалося витягнути з води, пошуки іншого хлопця досі тривають. На місці події працюють правоохоронці, рятувальники та водолази. Як зазначили в поліції Чернівецької області, про інцидент повідомив правоохоронцям сам вчитель.

Нагадаємо, нещодавно на Хмельниччині в місцевій водоймі втопилося двоє підлітків. Рятувальники витягнули з води тіла 11-річної дівчинки та 14-річного хлопчика.