• Головна
  • Україна
  • Росіяни вдарили по житлових будинках у Кривому Розі: є загиблі

Росіяни вдарили по житлових будинках у Кривому Розі: є загиблі

Внаслідок удару по місту загинуло дев’ятеро людей, ще 29 — поранено

Внаслідок ракетного удару росіян по Кривому Розі у середу, 12 червня, загинуло дев’ятеро людей, ще 29 — постраждали. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

Внаслідок удару постраждали діти

“Мої співчуття родинам і близьким загиблих. На місці працюють усі необхідні служби. Сучасні системи протиповітряної оборони здатні забезпечити максимальний захист людей, наших міст, наших позицій. І ми максимально потребуємо їх,” — написав Володимир Зеленський.

Росіяни вдарили по Кривому Розі близько 16 год, поціливши у житловий сектор. Як згодом додали в ДСНС, внаслідок удару станом на 19 год відомо про 9 загиблих та 29 постраждалих, серед яких п’ятеро дітей. Ще чотирьох людей вважають зниклими безвісти. “Пошукова операція триває. Працівники ДСНС, Національної поліції, комунальні служби, волонтери роблять все можливе, щоб врятувати якомога більше людей. На місці події працюють кінологи з пошуковими собаками та психологи” — зазначили в ДСНС.

Рятувальники працюють на місці удару в Кривому Розі. Фото: ДСНС

О 22 :14 аварійно-рятувальні роботи на місці ракетного удару завершили.

Нагадаємо, у ніч на 12 червня росіяни атакували Україну 6 крилатими ракетами та 24 ударними дронами. 29 з 30 цілей вдалося збити завдяки українській ППО.