• Головна
  • Україна
  • Утікаючи від патрульних, на Одещині п’яний водій збив на пішохідному переході трьох жінок

Утікаючи від патрульних, на Одещині п’яний водій збив на пішохідному переході трьох жінок

Водія вже неодноразово притягували до відповідальності. Зокрема за кермування п’яним та за викрадення автомобіля

На Одещині в селі Фонтанка 9 червня близько 18:00 трапилася ДТП, в якій постраждали четверо людей. Про це повідомили в поліції Одеської області.

34-річний водій BMW, тікаючи від патрульних, на одному з перехресть зіткнувся з автомобілем Ford. А після цього наїхав на трьох жінок, які в цей час переходили дорогу по пішохідному переходу.

Унаслідок ДТП пішоходи та водій BMW з різними тілесними ушкодженнями були доправлені до лікарні. Як повідомили в поліції Одещини, життю потерпілих нічого не загрожує. Після огляду лікарів двоє жінок від госпіталізації відмовилися. Водій Ford також не постраждав.

“У керманича BMW відчувався запах алкоголю з ротової порожнини. У нього відібрані біологічні зразки для встановлення стану сп’яніння. Наразі він перебуває в лікарні”, — йдеться у повідомленні.

Як встановили слідчі, чоловік не мав права керувати автомобілем відповідної категорії, за що вже притягувався до відповідальності. Крім того, раніше він також притягувався до адміністративної відповідальності за нетверезе водіння та до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжку.

Нагадаємо, 8 червня неподалік Львова сталася ДТП. 37-річний водій мотоцикла зіткнувся з електроопорою. В аварії постраждав трирічний пасажир мотоцикла, його госпіталізували.