• Головна
  • Україна
  • Суспільне розширює власне мовлення у марафоні “Єдині новини”

Суспільне розширює власне мовлення у марафоні “Єдині новини”

Канал “Суспільне” буде мати власний ефір на каналі “Перший”. Вони будуть транслювати новини окремо

З вівторка, 21 травня, канал “Суспільне” розширив виробництво власного інформаційного контенту. Суспільне перейшло на канал “Перший”, де буде посилювати інформаційний блок і виробляти документальні фільми власного виробництва та розслідування. Про це повідомили на сайті суспільного мовника.

Суспільне залишається учасниками марафону “Єдині новини”

Попри те, що Суспільне буде транслюватись окремо і буде виробляти власний контент, вони залишаються учасниками марафону “Єдині новини”.

З 21 травня Суспільне Мовлення посилюватиме на каналі “Перший” інформаційний блок марафону додатковим контентом Суспільне Новини, “Суспільне. Студія”, документальними фільмами власного виробництва та розслідуваннями, а також продовжиться обмін контентом з усіма учасниками марафону “Єдині новини #UАразом” — йдеться в повідомленні ЗМІ.

До слова, “Єдині новини” — загальноукраїнський інформаційний телерадіомарафон, запущений 24 лютого 2022 року з метою інформування населення щодо ситуації в Україні від початку російського вторгнення. Контент виробляють три приватні медіахолдинги “1+1 Media”, “Starlight Media” та “Inter Media Group”, а також телеканал ВРУ “Рада”. Також всі платформи Суспільного працювали в режимі інформаційного марафону.