• Головна
  • Україна
  • На Волині понад 600 людей всю ніч розшукували дворічних двійнят

На Волині понад 600 людей всю ніч розшукували дворічних двійнят

Дівчинку знайшли після півночі, а її братика шукали до ранку

У неділю, 12 травня, в селі на Волині зникли дворічні двійнята Аліса та Артем. На пошуки дітей вирушили понад 130 правоохоронців та близько пів тисячі селян. Дівчинку вдалося розшукати близько півночі в чагарниках, а хлопчика ж шукали до ранку, повідомила пресслужба Національної поліції України.

Хлопчика знайшли за кілька кілометрів від дому

За даними правоохоронців, зникнення дітей батьки помітили близько 18:00. Діти гралися на подвір’ї та раптово зникли. Майже три години батьки намагалися знайти двійнят самостійно, але все ж звернулися до поліції. До пошуку дітей залучили понад 130 правоохоронців, зокрема рятувальників, нацгвардійців та кінологів, а також застосували квадрокоптери. Крім того, допомогти шукати дітей прийшли близько півтисячі мешканців найближчих сіл.

Фото пошуків дворічного Артема

Близько півночі правоохоронцям вдалося розшукати дівчинку. Дитина сиділа перелякана в чагарниках, але була неушкоджена. Хлопчика ж шукали всю ніч. Дворічного Артема вдалося знайти дише вранці у понеділок. Хлопчик на кілька кілометрів відійшов від дому, він сильно замерз, але помітних травм не має.

Двійнят передали медикам, наразі вони перебувають у лікарні разом з рідними. Правоохоронці запевняють, що загрози життю та здоров’ю дітей немає.