Троє поліцейських загинуло у важкій ДТП на Вінниччині

Внаслідок зіткнення трьох авто працівники поліції загинули на місці події. Ще один правоохоронець та цивільний з дружиною та дитиною госпіталізовані

На Вінниччині внаслідок важкої ДТП загинуло троє працівників поліції. Ще одного поліцейського та цивільного разом з дружиною та дитиною доставили до лікарні. Про це у суботу, 11 травня, повідомили у Нацполіції.

Аварія трапилась за участі трьох авто

Як йдеться в повідомленні, ДТП трапилась 11 травня на об’їздній дорозі Вінниці, за участі трьох автомобілів. Внаслідок зіткнення, загинуло троє працівників поліції: “Троє поліцейських Білоцерківського райуправління поліції, які проходили курс навчання на поліцейських офіцерів громади, загинули на місці події. Ще один правоохоронець госпіталізований до лікарні. Правоохоронці перебували поза службою та саме повертались з навчання,” — йдеться у повідомленні поліції.

Ще одного цивільного водія Toyota Tundra разом із дружиною та дитиною доставили до лікарні. На місці аварії тривають слідчі дії. Причини та обставини аварії встановлюються. Поліція розпочала досудове розслідування.

Нагадаємо, нещодавно на Житомирщині трапилась ДТП, у якій загинули двоє волонтерів з Львівщини.