19-річна волинянка заморила голодом двомісячну доньку

Дитина померла ще в березні, але про підозру жінці повідомили лише в квітні

19-річній жительці Луцька повідомили про підозру у злісному невиконанні батьківських обов’язків через те, що її 2-місячна дитина померла від голоду. Про це повідомила Волинська обласна прокуратура.

За інформацією правоохоронців, жінка народила в січні здорову доньку. Водночас після народження жінка умисно систематично її не годувала, не цікавилась її здоров’ям та своєчасно не звернулася до медиків для надання допомоги дитині, внаслідок чого дівчинка померла.

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, смерть дитини спричинило недостатнє харчування. 30 квітня жительці Луцька повідомили про підозру в злісному невиконанні батьківських обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки.

Журналісти місцевого телеканалу «Аверс» з’ясували, що дівчинка померла 14 березня в Луцьку.

Журналісти також дізналися, що жінка була на прийомі в лікаря лише один раз і тоді медики ніяких відхилень у дитини не помітили. Надалі жінка спілкувалася з медиками лише через соцмережі.

Дитина померла напередодні дня народження на той час 18-річної матері. Водночас ті, хто був знайомий з сім’єю, відгукуються про батьків померлої дитини добре.