• Головна
  • Україна
  • Юрій Ігнат прокоментував свою відставку з посади речника Повітряних сил

Юрій Ігнат прокоментував свою відставку з посади речника Повітряних сил

“Було важко і точно не буде соромно”

Юрій Ігнат 17 березня прокоментував свою відставку з посади речника Повітряних сил. “Було важко і точно не буде соромно”написав він на своїй сторінці у Facebook.

“Ноутбук, світло і камера – це основні інструменти, які постійно носиш з собою, буквально спиш із ними)). За два роки війни майже стерлись літери на клавіатурі, слабо тримає батарея, але написане, змонтоване і опубліковане з цього ноута назавжди увійшло в світову історію., яку сьогодні власною кров’ю пишуть українці”, — розповів Юрій Ігнат.

Він також запевнив, що залишатиметься на зв’язку, а також подякував “усім медіа, з ким довелось працювати. Усім, хто допомагав, і всім, хто критикував”.

“Дякую командувачу Повітряних Сил Миколі Олещуку та керівному складу нашого виду за підтримку та велику довіру. Це – головне в нашій роботі!”, — написав Юрій Ігнат.

А також він побажав успіхів та ефективності наступнику. “Сподіваюсь, у нього вийде ще краще!”, — написав Ігнат.

Що цьому передувало

У суботу, 16 березня, Юрій Ігнат залишив посаду речника Повітряних Сил. Після звільнення він залишиться у ПС ЗСУ, проте працюватиме за іншим напрямком.

Юрій Ігнат обіймав посаду речника повітряних сил ЗСУ з 2018 року. 27 травня 2022 року президент України Володимир Зеленський нагородив його орденом Данила Галицького. Хто замінить Юрія Ігната на посаді речника ПС ЗСУ наразі невідомо.