• Головна
  • Україна
  • Після двох тижнів розбирання завалів у Нью-Йорку з-під уламків витягли тіла 5 людей

Після двох тижнів розбирання завалів у Нью-Йорку з-під уламків витягли тіла 5 людей

Люди опинилися під завалами після того, як у триповерховий будинок влучили дві керовані авіабомби

27 січня завершили розбирати завали триповерхового будинку у Нью-Йорку на Донеччині, який знищили росіяни двома керованими авіабомбами ще 15 січня. З-під уламків будинку витягнули тіла 5 людей. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Після удару авіабомбами троє людей зазнали поранень. Тоді обвалився цілий під’їзд будинку. “Пошукова операція тривала майже два тижні — рятувальники знайшли рештки тіл усіх п'ятьох загиблих”, — написав Вадим Філашкін.

У Донецькій обласній прокуратурі повідомили, що загиблими виявились ціла родина: 85 та 86-річні батько та матір і їх син 54 років.А також двоє їхніх сусідів — 69 й 72 років. Осколкові поранення під час влучання 15 січня отримала 62-річна жінка, яка на момент атаки перебувала на вулиці. Також тілесні ушкодження зазнали чоловіки 66 та 68 років. Одного з них уламки ворожого снаряду дістали у власній оселі, а другий намагався пересидіти обстріл у підвалі.

У ДСНС уточнили, що розбір завалів тривав так довго через те, що його мусили призупиняти через бойову активність та постійні обстріли з боку ворога.