• Головна
  • Україна
  • Для військових та їхніх родин запрацював короткий номер гарячої лінії Міноборони

Для військових та їхніх родин запрацював короткий номер гарячої лінії Міноборони

Наразі коротким номером не можуть скористатися абоненти «Київстару», однак вони можуть зателефонувати на стандартний номер гарячої лінії

З 1 січня почала працювати лінія Міністерства оборони України для військовослужбовців та членів їхніх сімей за коротким номером 1512. Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони.

Як сказано в повідомленні, за новим номером гаряча лінія доступна для користувачів всіх національних операторів, окрім «Київстару», у звʼязку з технічними налаштуваннями, які виправлять найближчим часом.

Також продовжує роботу номер гарячої лінії Міноборони 0-800-500-442, який доступний для користувачів усіх операторів мобільного зв’язку. Дзвінки безкоштовні.

Консультування військових та членів їхніх родин щодо складних і болючих питань, реєстрацію їхніх звернень цілодобово здійснюватимуть десятки високопрофесійних працівників Урядового контактного центру. «Відповідати на запити будуть найкращі спеціалісти Урядового контактного центру, серед них і психологи, які зможуть надати необхідну допомогу», — запевнили у міністерстві.