В Україні запустили сайт з пошуку роботи у сфері відбудови

На сайті вже розміщено понад тисячу вакансій

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури разом з Держагентством відновлення, «Укрпоштою», «Укрзалізницею» та порталом robota.ua запустили проєкт «Робота та відновлення». На сайті можна знайти роботу в транспортній галузі чи зв’язку, будівництва та у сфері відбудови загалом, повідомило в понеділок, 4 грудня, Міністерство розвитку громад і територій.

Як йдеться в повідомленні, у межах проєкту створено сайт, який відображає перелік пропозицій від роботодавців, залучених у відновлення регіонів, територій та інфраструктури. Пропозиції також містять можливості для безоплатного навчання, перекваліфікації та проживання.

Наразі на сайті представлено більш як тисячу актуальних вакансій. Також там є рекомендації щодо пошуку роботи й відповіді на найчастіші запитання щодо працевлаштування.

За словами віцепремʼєра з відновлення, міністра інфраструктури Олександра Кубракова, цей проєкт має допомогти забезпечити роботою українців, зокрема переселенців, та підсилити кадровий потенціал підприємств інфраструктури та сфери відновлення.