• Головна
  • Україна
  • На Харківщині водій Subaru збив на смерть двох військових та втік із місця ДТП

На Харківщині водій Subaru збив на смерть двох військових та втік із місця ДТП

Поліція вже розшукала та затримала водія, йому загрожує до 10 років ув’язнення

На Харківщині, 22 листопада, близько 20:00, на автошляху «Дергачі — Золочів» сталася смертельна ДТП. Водій легковика збив двох військовослужбовців та втік. Один із постраждалих загинув на місці, інший — за кілька днів помер у лікарні. Попри те, що аварія сталася близько тижня тому, Нацполіція оприлюднила цю інформацію у вівторок, 28 листопада.

Фото: Нацполіція

Як встановили правоохоронці, 29-річний водій Subaru Forester рухався у бік Золочева та збив військових, які стояли на узбіччі поблизу припаркованого автомобіля Volkswagen Golf. Після цього водій не надав постраждалим допомогу та втік з місця ДТП. Один військовий помер на місці аварії, другий — з тяжкими травмами був госпіталізований, пізніше він помер у лікарні.

Правоохоронці розшукали та затримали 29-річного водія — він кілька днів переховувався від Нацполіції. Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді арешту без права внесення застави.

Також йому повідомили про підозру за ч.3 ст.135 (залишення в небезпеці) та ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху). Винуватцю ДТП загрожує до 10 років ув’язнення.