• Головна
  • Україна
  • Зеленський жорстко пройшовся по Порошенку після доповіді журналістки «5 каналу»

Зеленський жорстко пройшовся по Порошенку після доповіді журналістки «5 каналу»

Президент сказав, що «знищив російську присутність у парламенті та олігархів»

Президент України Володимир Зеленський відповів на питання, чи відчуває він відповідальність за те, що не попередив людей про війну, а також де зараз перебуває ексочільник СБУ Іван Баканов.

«Мені здається, я був тут 24 лютого, і важливо, що ми не втратили державу. Це завдяки народу України та ЗСУ. Напевно трошки навіть і завдяки мені, як би вам це не було неприємно чути. Так вважає багато людей, але не всі. І я ніякий не герой, але я хоч щось зробив, раз ми тут у деокупованому Києві та багатьох інших містах. Напевно, я щось зробив і у нас є НАТОвська зброя. І ми боремось, а не підписуємо зрадницькі договори, Мінські угоди тощо», - сказав Зеленський під час пресконференції.

Водночас президент назвав питання журналістки «5 каналу» доповіддю, та жорстко поговорив з нею.

«Я вам дякую, що ви є [до журналістки 5 каналу, - ред.]. Я знав, що ви будете, але у чому зміст? У тому, що ми переможемо, вже з таким, яким є президентом. А от з тим що був ми не перемогли. Ось така моя відповідь. Я дякую всім, і дуже добре, що вас показують по телебаченню і дуже гарно, що попри ті, чи інші звинувачення, я, президент України, знищив російську присутність у парламенті, російські телеканали в Україні, олігархів. Вибачте, один з них - власник вашого телеканалу», - сказав Зеленський.

Нагадаємо, президент заявив, що для перемоги України потрібна єдність.