• Головна
  • Україна
  • Кабмін звільнив заступника міністра Лозинського, затриманого на хабарі

Кабмін звільнив заступника міністра Лозинського, затриманого на хабарі

Напередодні його затримало НАБУ під час отримання хабаря в сумі $400 тисяч

Кабінет Міністрів звільнив Василя Лозинського з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України у неділю, 22 січня.

Про це повідомив очільник відомства Олександр Кубраков.

Напередодні Лозинського затримало НАБУ під час отримання хабаря в сумі $400 тисяч.

Нагадаємо, НАБУ провело обшуки та затримало заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського. Справа стосується розкрадання бюджетних коштів.

Водночас у Мінінфраструктури повідомили, що Василь Лозинський буде звільнений із займаної посади. Відповідне розпорядження щодо підготовки необхідних документів вже надано віцепрем'єр-міністру з відновлення України Олександру Кубракову.

Додамо, на початку листопада Кабінет Міністрів призначив першого заступника міністра розвитку громад і територій Василя Лозинського виконуючим обов’язки міністра після звільнення з цієї посади Олексія Чернишова.

До роботи у Міністерстві, яку він розпочав у 2020 році, посадовець працював на низці посад у Львівській обласній державній адміністрації, зокрема у департаменті економічного розвитку. У 2019-2020 роках був першим заступником голови Львівської облдержадміністрації.