• Головна
  • Світ
  • Кінг дорікнув Маску недостатньою допомогою Україні: Маск розповів, скільки пожертвував

Кінг дорікнув Маску недостатньою допомогою Україні: Маск розповів, скільки пожертвував

Бізнесмен зробив подарунок письменнику, однак той його не зацінив

Нещодавно Ілон Маск подарував «королю жахів» Стівену Кінгу у Twitter «синю галочку» верифікації. Всі користувачі мають платити за неї  $8 на місяць, а письменнику вона дісталась безплатно.  Однак Стівен Кінг не дуже зрадів такій щедрості бізнесмена. Він порекомендував віддати ці 8 доларів фонду Сергія Притули, оскільки цінності у послузі не бачить.

Думаю, містер Маск має віддати мою синю галочку на благодійність. Я рекомендую Фонд Притули, який надає послуги з порятунку життів в Україні. Це всього 8 доларів, тож, можливо, містер Маск міг би додати трохи більше.

Ілон Маск відповів, що виділяв кошти на потреби України та додав на підтвердження твіт очільника Мінцифри Михайла Федорова з вдячністю за фінансування Starlink. 

Також американський підприємець зазначив, що компанія відмовилася від грошей Міноборони США, яке повинно було оплатити супутниковий  інтернет в Україні.

Нагадаємо, власник Twitter, мільярдер Ілон Маск відмовився видаляти з мережі твіт Дмітрія Мєдвєдєва про те, що «Україна зникне, бо вона нікому не потрібна». Додамо, після того, як Twitter очолив Маск, там зросла кількість дописів із мовою ворожнечі.