• Головна
  • Спорт
  • У Львові відбувся IV Кубок Воїнів з легкої атлетики

У Львові відбувся IV Кубок Воїнів з легкої атлетики

Участь у змаганнях взяли 50 ветеранів

У Львові відбувся четвертий Кубок Воїнів з легкої атлетики. У змагання взяли участь 50 українських ветеранів. Про це 20 жовтня повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Ліга Нескорених

Змагання відбулися у межах обласного проєкту “Ліга Нескорених”. Захід був спрямований на психологічну, ментальну та фізичну реабілітацію чи абілітацію військовослужбовців та ветеранів війни.

Фото: Львівська ОВА

Змагання складалися із легкоатлетичних дисциплін. Окрім цього, учасники мали змогу відвідати майстер-класи з хендбайку, штовхання ядра, греблі та лижних перегонів на спеціалізованих тренажерах. З поміж тренерів були цьогорічний бронзовий призер Паралімпійських ігор Павло Баль, Чемпіон Паралімпійських ігор у Пекіні Василь Кравчук та один з найтитулованіших у світі параатлетів-ветеранів, призер чемпіонату світу Віктор Легкодух. Змагання провели на навчально-тренувальному комплексі Львівського університету фізичної культури ім. І.Боберського.

Ці змагання стали черговим доказом того, що життя після війни може і має бути активним та наповненим новими досягненнями та успіхами. Вітаю всіх учасників і переможців! Ваші історії є джерелом натхнення та прикладом стійкості” — зазначив керівник Львівської ОВА Максим Козицький.