• Головна
  • Спорт
  • Львівська збірна лучників посіла перше місце на чемпіонаті України

Львівська збірна лучників посіла перше місце на чемпіонаті України

Спортсмени із Львівщини зайняли призові місця в усіх дисциплінах

Збірна Львівської області зайняла перше місце на чемпіонаті України зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих та юніорів. Турнір відбувся 24-28 січня у легкоатлетичному манежі навчально-спортивної бази МОУ у Львові (СКА-Львів). Про це в понеділок, 29 січня, повідомили на сайті Львівської ОВА.

Львівщина як господар турніру мала найчисельніший склад збірної та була представлена двома складами в кожній з категорій для командних дисциплін. За підсумками змагань львівʼяни випередили збірну міста Києва майже на 1000 очок і з результатом у 2432.5 пункти посіли перше місце. Загалом спортсмени з Львівщини зайняли 14 призових місць в усіх 14 дисциплінах, які були представлені на турнірі.

Цей чемпіонат України став рекордним за кількістю учасників. В одному манежі зібралось 248 лучників з усієї України. Також, цей чемпіонат став кінцевим етапом відбору кандидатів у національну збірну, що представлятиме Україну на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука в приміщенні. Континентальна першість відбудеться 19-24 лютого в місті Вараждин, Хорватія.