Як молодіжна організація може отримати 15 тисяч гривень

Спочатку потрібно пройти тренінг.

Допомогу на реалізації власної ініціативи можуть отримати молодіжні організації Львівщини. Гроші дає Британська рада у межах програми "Активні громадяни". Для того, щоб взяти учать у змаганні за гроші, потрібно пройти локальний онлайн-тренінг.

Проводитиме його Львівський обласний молодіжний центр, Львівська міська організація «Станиця Львів Пласту – НСОУ», а також «Фундація регіональних ініціатив – Львів» за підтримки Британської ради в Україні.

«Ця програма допоможе учасникам краще зрозуміти себе та потреби своєї громади, адже жоден проєкт соціальної дії не може реалізовуватися без розуміння, для чого ми його робимо», - розповіла менеджерка напрямку залучення ресурсів Львівського обласного молодіжного центру Христина Мокрій.

За її словами таке навчання ізастосовується у 40 різних країнах. На Львівщині вже було провели 5 локальних тренінгів, а також запланували нові. Вона стартують у серпні та триватимуть у жовтні та грудні.

"Основним результатом стане написання командами проєктів соціальної дії, що будуть спрямовані на покращення життя громади Львівщини", - пояснюють у Львівській ОДА.

Після навчання учасники отримають можливість податися на конкурс мінігрантів від Британської ради для реалізації проєкту у громаді. Розмір гранту - 15 000 гривень.

Стартують тренінги на онлайн-платформі «Zoom» вже з 30 серпня. Проводитимуть їх сертифіковані тренери з 18:30 до 21:30 год. Після завершення тренінгу усі учасники отримають сертифікати міжнародного зразка.

Дедлайн подачі заявок до 22 серпня 2021 року (23:50 год). Заповнити анкету можна за посиланням. Про результати відбору відібраним учасникам повідомлять у Telegram.