Сервісні центри МВС можуть відкритися за кордоном

Серед головних проблем роботи сервісних центрів в Україні міністр виділив збережену можливість "покупки" водійських посвідчень, а також неефективну роботу електронної черги

Сервісні центри МВС з надання послуг громадянам України незабаром можуть відкритися за кордоном.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

"Переселенці з України, які перебувають за кордоном, потребують нашої оперативної підтримки шляхом відкриття мобільних сервісних центрів МВС за межами України. Доручаю не зволікати з цим управлінським рішенням і в максимально стислі терміни забезпечити реалізацію суспільного запиту", - заявив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський.

Серед головних проблем роботи сервісних центрів в Україні міністр виділив збережену можливість "покупки" водійських посвідчень, а також неефективну роботу електронної черги.

Нагадаємо, сервісні центри МВС у Львівській області змінюють графік роботи.

Там також нагадують, що прийом громадян у сервісних центрах МВС здійснюється за попереднім записом онлайн або в порядку “живої” черги, що регулюється талонами з терміналу, встановленого у сервісному центрі МВС.

Додамо, у сервісних центрах МВС українці можуть замінити посвідчення водія, скласти іспити на отримання посвідчення водія, зареєструвати авто або отримати дублікат свідоцтва про державну реєстрацію транспортного засобу.